lhov_web_header22_4.jpg

Huisarts gezocht voor de KNMG Carrièrebeurs 18 juni

Met meer dan veertig medische vervolgopleidingen valt er heel wat te kiezen. Daarom organiseert de KNMG zaterdag 18 juni 2022 in het NBC Nieuwegein speciaal voor studenten en basisartsen de KNMG Carrièrebeurs. Huisartsopleiding Nederland is er met een stand en is op zoek naar een opleider die het leuk vindt om een dagdeel te helpen.

Wat ga je doen? Aspirant huisartsen kunnen bij jou terecht met vragen over de opleiding en het huisartsenvak. Ga met ze in gesprek en maak ze warm voor het vak. Bijvoorbeeld aan de hand van het diagnosespel of bij een workshop waarin de medische pubquiz wordt gespeeld. Medewerkers van Huisartsopleiding Nederland geven informatie over de plaatsing en selectie. Van opleiders die met eerdere edities mee hebben gedaan weten we dat zij met veel plezier op deze dag terugkijken!

 

Vergoeding boekenbon en vacatiegelden

Als dank voor je deelname krijg je van Huisartsopleiding Nederland een boekenbon. De LHOV vult dit aan met een vacatievergoeding van 85 euro per uur.

 

Hoe aanmelden?

Vind je het leuk om aspirant huisartsen te inspireren tijdens deze Beurs? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@lhov.nl. We geven je naam dan door aan Huisartsopleiding Nederland, van hen krijg je verdere informatie en details over de dag.

 

(1 juni 2022)

 

 

LHOV laat je schitteren.