header-vervolg-02.jpg

Welkom op de Huisartsbeurs, 7 april

Het bestuur van de LHOV verwelkomt leden en andere belangstellenden bij haar stand op de Huisartsbeurs. Het thema van de beurs is ‘Gezonde ambitie’. Onze ambitie is om opleiders te helpen flexibel en bevlogen te zijn bij het opleiden van nieuwe collega’s. Dit doen wij door bij te dragen aan een zinnig en inspirerend opleiderscurriculum en goede randvoorwaarden te onderhandelen met de SBOH. De Huisartsbeurs vindt 7 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

logo

 

Belangrijke zaken waar de LHOV zich voor inzet, zijn:

  • Duo-opleiders worden hetzelfde als single opleiders behandeld op de instituten en bij het onderwijs op de instituten.
  • We sluiten aan bij de ontstapelingsdiscussie door ons actief in te zetten voor zinniger en minder frequent accrediteren.
  • We sluiten aan bij de discussie over kernwaarden, die dit jaar gevoerd gaat worden. We werken hierbij samen met HRMO, NHG, LHV, IOH en LOVAH.
  • Academisering is een groot goed maar moet niet worden vertaald naar het verplicht moeten doen van onderzoek door opleiders.
  • Het oplossen van het tekort aan co-assistenten opleiders is een verantwoordelijkheid van de gehele beroepsgroep, niet alleen van opleiders.

 

Daarom de LHOV

In de wereld van de huisartsopleiding sta je samen sterker dan alleen. De krachtenbundeling van opleiders in de LHOV is essentieel voor optimale belangenbehartiging van het praktijkleren. Met en namens de opleiders werken wij voortdurend aan het zo goed mogelijk in de praktijk kunnen opleiden van huisartsen. Bijvoorbeeld door goed de scholingsbehoefte van opleiders te kennen en te vertalen naar scholing en toetsing in het landelijk opleidingsplan.

 

Ben je huisartsopleider? Dan ben je lid van de LHOV!

 

Graag tot ziens bij onze stand op de beurs.

 

Meer informatie

De Huisartsbeurs vindt 7 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ga voor meer informatie en registreren naar www.huisartsbeurs.nl.

LHOV laat je schitteren.