Skip to main content

  Onderwijs

  STARclass Spoedzorg in de Huisartsenpraktijk

  Tijdens deze intensieve vierdaagse cursus worden huisartsen getraind in de spoedeisende zorg volgens de modernste inzichten. Daarmee zijn zij in staat de reguliere zorg op topniveau aan te bieden en het rolmodel te zijn voor de aios zoals Huisartsopleiding Nederland dat graag ziet: scherp en up-to-date.

  Masterclass Opleidingscompetenties in moeilijke opleidingssituaties

  Als ervaren opleider of staflid krijgt u vaker dan uw collega’s te maken met moeilijke opleidingstrajecten. Om deze situaties met deskundigheid, vertrouwen en plezier tegemoet te treden biedt Huisartsopleiding Nederland een Masterclass aan. Na deze Masterclass kunt u een grote verscheidenheid aan didactische tools toepassen.

  Praktijkmanagement voor management en organisatie

  Praktijkmanagement is een post-specialistische opleiding voor huisartsen op het gebied van praktijkmanagement, regievoering en ondernemerschap. Praktijkmanagement richt zich op startende praktijkhoudende huisartsen die zich actief gaan bezighouden met kwaliteitsbeleid en interdisciplinaire samenwerking. Ook gevestigde huisartsen die hun management- en organisatievaardigheden willen verdiepen en verbreden zijn welkom.

  Meer informatie vind je op de website van Schola Medica.