lhov_web_header22_3.jpg

Word lid

Artsen die zijn ingeschreven als huisarts én als huisartsopleider in de betreffende registers, kunnen lid zijn van de LHOV. Het lidmaatschap van de LHOV is gratis.

 

Opleiders verenigd in een sterke, representatieve LHOV: samen laten we jouw stem horen. Waarom ben je lid? Omdat het praktijkleren van aios, door jou als opleider, in jouw praktijk, continu binnen de opleiding behartigd moet worden.

 

Meer weten?

Bekijk en download de flyer 'LHOV - verenigt en versterkt huisartsopleiders'.

 

Het lidmaatschap van de LHOV is gratis

LHOV-leden betalen geen contributie meer, met ingang van 1 januari 2021 ontvangt de LHOV een subsidie van de SBOH. Huisartsopleiders die op 1 januari 2021 al lid waren van de LHOV, blijven lid en zij zijn geen contributie meer verschuldigd.

 

Ledenadministratie via de administratie SBOH

Voor de ledenadministratie van de LHOV wordt vanaf 2021 gebruikgemaakt van de administratie van de SBOH. De contactgegevens van de LHOV-leden die bij de SBOH bekend zijn, gebruikt de LHOV voor mailingen en nieuwsbrieven aan haar leden. De SBOH verstrekt de (e-mail)adressen aan de LHOV.

 

Heb je vragen over het lidmaatschap, heb je bezwaar tegen de hierboven vermelde gegevensuitwisseling of wil je een wijziging doorgeven? Neem dan contact met ons op, dat kan via 030-227 18 76 of ledenadministratie@lhov.nl

 

Ledenadministratie LHOV

Orteliuslaan 750

3528 BB Utrecht

Postbus 4017

3502 HA Utrecht

Telefoon 030-227 18 76

 

Klik hier om de statuten van de LHOV te bekijken.

 

“Deskundige opleiders zijn een must voor een hoge kwaliteit van de huisartsopleiding. De LHOV brengt opleiders en opleiding samen.”

Jaap Wynia, huisartsopleider Amsterdam UMC locatie AMC

LHOV laat je schitteren.