header-vervolg-04.jpg

Word lid

Artsen die zijn ingeschreven als huisarts én als huisartsopleider in de betreffende registers, kunnen lid zijn van de LHOV. 

 

Opleiders verenigd in een sterke, representatieve LHOV: samen laten we jouw stem horen. Waarom ben je lid? Omdat het praktijkleren van aios, door jou als opleider, in jouw praktijk, continu binnen de opleiding behartigd moet worden. 

 

Je wordt lid door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Zodra het formulier is verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging. 

 

De contributie bedraagt € 270,- per jaar. 

Bij duo-opleiders die beide lid zijn, betaalt opleider 1 van het duo € 270,- en opleider 2 € 135,- per persoon per jaar.

Voor wie geen praktiserend opleider meer is maar graag op de hoogte blijft van de LHOV en haar een warm hart toedraagt, is er het senior lidmaatschap. De contributie bedraagt € 25,- per jaar. 

 

Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je een wijziging doorgeven? Neem dan contact met ons op, dat kan via 030 - 227 27 00 of ledenadministratie@lhov.nl

 

Ledenadministratie LHOV

Orteliuslaan 750

3528 BB Utrecht

Postbus 4017

3502 HA Utrecht

 

Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een e-mail of brief naar onze ledenadministratie.
Opzeggingen worden verwerkt per het einde van het lopende kalenderjaar. Er geldt een opzegtermijn van één maand, dus opzegging dient te geschieden vóór 1 december. Voor meer informatie verwijzen wij je naar artikel 6 "einde van het lidmaatschap, schorsing" van de statuten.

 

Klik hier om de statuten van de LHOV te bekijken.

 

“Deskundige opleiders zijn een must voor een hoge kwaliteit van de huisartsopleiding. De LHOV brengt opleiders en opleiding samen”

Norbert Schilder, huisartsopleider Radboudumc

LHOV laat je schitteren.