header-vervolg-01.jpg

Regio’s

De LHOV onderhoudt actief contact met de opleiders die zijn verbonden aan de huisartsopleidingsinstituten in Nederland. De LHOV stimuleert en ondersteunt de regionale opleidersverenigingen (ROV’s) of netwerken.

 

Amsterdam
De ROV voor opleiders verbonden aan het VU Medisch Centrum zijn verenigd in de HAO-VU. Leden van de HAO-VU participeren in verschillende commissies van de Huisartsopleiding VUmc.

 

Groningen
De Klankbordgroep Huisartsopleiding Groningen is verbonden aan de Huisartsopleiding Groningen. Zij adviseert het hoofd van de opleiding en het opleidersteam.

 

Maastricht
Opleiders in de regio Maastricht zijn verenigd in de VHAO-UM, de Vereniging van HuisArts Opleiders verbonden aan de universiteit van Maastricht. De vereniging voert structureel overleg met de vakgroep Huisartsgeneeskunde en komt bijeen op de congresdag voor Huisartsopleiders.

 

Nijmegen
De Klankbordgroep geeft advies aan het management van de huisartsopleiding van het RadboudUMC over het beleid.

 

Rotterdam
De Vereniging van Rotterdamse Huisartsopleiders Erasmus (ROER) vertegenwoordigt de belangen van opleiders verbonden aan het Erasmus MC. ROER heeft een actieve en sterke positie binnen de overlegstructuren van de huisartsopleiding Rotterdam.

 

Utrecht
Mathilde is de vereniging die de opleiders in Utrecht vertegenwoordigt. Tijdens de terugkomdagen is er een gezamenlijke lunch voorafgaand aan de vergadering. Na enkele jaren slapende te zijn geweest krijgt Mathilde een doorstart in 2017.

LHOV laat je schitteren.